Ondernemersscan

Ondernemersscan

Ontdek je groeikansen

Strategische analyse

Binnen 15 minuten een complete analyse van jouw onderneming

Persoonlijk bedrijfsrapport

Nog diezelfde dag in je mailbox

Goed advies

Persoonlijk advies waar je echt wat aan hebt

€ 150,-
€ 0,-

Ondernemersscan

Aan de hand van een complete strategische analyse ontvang je een persoonlijk bedrijfsrapport waarmee je ontdekt waar je obstakels en groeikansen liggen. Vervolgens bespreken we dit rapport tijdens een online adviesgesprek. Hierin sparren we over de beste manier om te groeien.

Paard en winst

Ik help hippische ondernemers met inzicht te verkrijgen in hun onderneming, zodat ze kunnen leven van hun paardenpassie.

Ik geloof dat wanneer je écht wilt leven van je paardenpassie dat het jou zeker gaat lukken!

Ik doe er alles aan om je te helpen jouw paardendroom waar te maken. Doordat ik denk in mogelijkheden in plaats van problemen, zie ik vaak oplossingen waar jijzelf nog helemaal niet aan hebt gedacht. Iedereen heeft nu eenmaal een blinde vlek voor zijn onderneming en daardoor is sparren met iemand anders ontzettend waardevol.

Passie voor cijfers, paarden en ondernemen.

Uiteraard ben ik goed met cijfers, maar daarnaast snap ik ook jouw passie voor paarden. Ik heb al  mijn hele leven pony's en paarden en ben al meer dan 10 jaar hippisch ondernemer. Doordat ik naast mijn eigen bedrijf ook veel andere hippische ondernemers help, heb ik heel veel ervaring. Om die reden ben je bij mij aan het juiste adres om te sparren over jouw hippische onderneming. 

Hoe werkt het?

Doe de ondernemersscan

Binnen 15 minuten maak je deze aan de hand van een aantal online vragen.Ontvang je bedrijfsrapport

Nog diezelfde dag krijg je deze in je mailbox.


Plan het adviesgesprek in

Via een link die je per mail ontvangt kun je het gesprek direct inplannen.


Om deze reden moet je de ondernemersscan kopen

Bewezen strategie

Voor het bedrijfsrapport werk ik met het MKB Canvas. Het MKB Canvas is een praktisch businessmodel van 9 pilaren waarop iedere succesvolle MKB-business is gebouwd. Het is een bewezen groeimethodiek waarmee je razendsnel de belangrijkste bottlenecks opspoort die de groei van je bedrijf belemmeren en je in staat stelt om verbeteringen aan te brengen.

Specialisatie paardensector

Omdat ik zelf hippisch ondernemer ben, snap ik jou als geen ander.

Heb je vragen zoals: “Welk tarief is gebruikelijk als instructeur?”, dan heb ik direct een passend antwoord. Daarnaast hoef je mij nooit vaktermen uit te leggen.

Mijn financiële kennis als boekhouder voor de paardensector, plus mijn hippische ondernemerservaring maken mij de ideale sparringpartner.

Persoonlijk bedrijfsrapport

Na de analyse ontvang je meteen een persoonlijk bedrijfsrapport. Hiermee heb je concrete handvaten om verbeteringen door te voeren. Je weet waar je moet beginnen en wat je kunt doen om te zorgen voor andere resultaten én de groei waar je op uit bent.

Samen sparren

Wij gaan samen aan de slag met jouw ondernemersuitdaging. Doordat ik goed ben in creatieve oplossingen bedenken, is de kans heel groot dat je na dit gesprek een oplossing hebt waar jijzelf nog nooit aan hebt gedacht. Ik vind het namelijk superleuk om met je mee te denken.

Overtuigd? Schaf vandaag nog de ondernemersscan aan!