Doe-het-zelf-pakket

Boekhoudpakket: Doe het zelf

De beste ondersteuning als je zelf de boekhouding doet!

Snel antwoord

Krijg snel antwoord op je vraag.

Handige tips

Ontvang handige tips.

Goed advies

Krijg goed advies.

Alle kennis in huis

Op alles weten wij antwoord.

Boekhoudsoftware

Kennis van alle software.

Bereikbaar

Wel bereikbare belastingtelefoon.

Begrijpelijk antwoord

Altijd een antwoord dat jij begrijpt.

Flexibel

Maandelijks opzegbaar.

WhatsApp

Vragen stel je via WhatsApp.

€ 11,- per maand

Doe-het-zelf-pakket

Jij doet zelf de boekhouding en ik help je!

Met dit maandelijkse pakket krijg je toegang tot:

- Vier keer per jaar een webinar speciaal voor klanten

- Onbeperkt vragen stellen via Whatsapp

-Maandelijks toegang tot een nieuwe module van mijn online training om je administratie op orde krijgen

- Toegang tot besloten community

Dit pakket is maandelijks opzegbaar!

Paard en winst

Ik help hippische ondernemers met inzicht krijgen in hun onderneming, zodat ze kunnen leven van hun paardenpassie.

Ik geloof dat wanneer je écht wilt leven van je paardenpassie dat het jou zeker gaat lukken!

Met dit pakket zorg ik ervoor dat jouw boekhouding op orde is, zodat je nooit meer belastingstress ervaart. Via WhatsApp kan je onbeperkt vragen stellen (ook 's avonds), daarnaast kan je net zolang doorvragen tot je het begrijpt. Je hoeft dus nooit meer uren op de site van de Belastingdienst te zoeken en dit scheelt veel tijd!

Je weet niet wat je niet weet!
Vragen stellen via WhatsApp is super, maar je weet niet, wat je niet weet. Daarom deel ik maandelijks mijn kennis via een webinar die alleen voor klanten is! Daarnaast krijg je wekelijks een e-mail met een korte praktische opdracht om jouw administratie op orde te krijgen.

Door de verschillende opdrachtjes die ik ontvang, krijg ik een goed beeld van wat ik met mijn onderneming wil bereiken, waar ik op wil focussen en hoe ik mijn onderneming wil uitbreiden. Ik krijg voldoende tips om zelf mijn boekhouding te kunnen doen, maar doordat ik altijd vragen kan stellen geeft me dat veel rust. Ik ben erg blij dat ik ben gaan samenwerken.

Kayleigh - Lody horsemanship

Een aanrader voor mensen met een eigen paarden bedrijfje die ook de boekhouding zelf doen!!

Renate -Wilschut Stables

Door de verschillende opdrachtjes die ik ontvang, krijg ik een goed beeld van wat ik met mijn onderneming wil bereiken, waar ik op wil focussen en hoe ik mijn onderneming wil uitbreiden. Ik krijg voldoende tips om zelf mijn boekhouding te kunnen doen, maar doordat ik altijd vragen kan stellen geeft me dat veel rust. Ik ben erg blij dat ik ben gaan samenwerken.

Kayleigh - Lody horsemanship

Hoe werkt het?

Schaf het pakket aan

Krijg direct toegang

Vraag maar raak

Om deze redenen moet je dit pakket aanschaffen

De (wél) bereikbare belastingtelefoon

Het meest vervelende van zelf de boekhouding doen is uren zoeken op de site van de Belastingdienst en daarna nog steeds niet begrijpen wat er staat. Als je wilt bellen dan moet dit tijdens kantoortijden en sta je vaak lang in de wacht.

Precies om die reden is mijn doe-het-zelf-pakket de oplossing! 

Je krijgt snel een begrijpelijk antwoord, kan doorvragen totdat je het weet en je krijgt ook buiten kantoortijden antwoord. 

Alles gaat via WhatsApp zodat je het rustig nog eens terug kan lezen.


Je weet niet wat je niet weet!

Heel lang twijfelde ik aan het WhatsApp-abonnement. Ik was namelijk bang dat je toch dingen fout doet, omdat je het simpelweg niet weet.

Je stelt nu eenmaal geen vragen over iets wat je niet weet. 

Om die reden geef ik maandelijks een webinar exclusief voor klanten om ervoor te zorgen dat je alles weet.

Maandelijks opzegbaar

Zeker als startende ondernemer weet je niet of je wel vast kan zitten aan maandelijkse kosten. Je weet immers niet wat er volgende maand binnenkomt en of dit voldoende is. Het is dus eng om een abonnement af te sluiten.

Om die reden is dit pakket maandelijks opzegbaar.

Speciaal voor hippische ondernemers!

Omdat ik zelf hippisch ondernemer bent, snap ik jou als geen ander. 

Je vragen worden beantwoord door de boekhoudcoach, maar de webinars en mails krijg je van mij. Ook als je er niet uitkomt met de boekhoudcoach dan mag je mij ook altijd persoonlijk benaderen.

Geloof mij op mijn woord dat de e-mails en webinars zijn specifiek voor hippische ondernemers!

Overtuigd? Start vandaag nog!

100% tevredenheidsgarantie

Ben je niet tevreden? Laat het weten en dan los ik het voor je op!