Winstplanner

Winstplanner

Altijd al (meer) grip op cijfers willen krijgen, maar is dit nooit gelukt? Omdat het moeilijk klinkt, of een andere reden? Dan is deze planner voor jou. Deze praktische planner helpt jou meer grip op cijfers te krijgen, zodat jij kunt groeien met je onderneming!

"Ik wil groeien met mijn onderneming..."

Je hebt simpelweg grip op cijfers nodig om te groeien met je onderneming. Hoe fijn zou het zijn als je altijd weet hoe je er financieel voorstaat, zodat je precies weet hoe je kunt groeien met je onderneming!

Natuurlijk kun je geluk hebben in het begin, maar uiteindelijk hebben alle succesvolle ondernemers grip op cijfers. Dus waarom niet de planner kopen en grip op cijfers krijgen?

En daar komen de twijfels

- Misschien is een succesvolle onderneming niet voor mij weggelegd?

- Als ik geen grip op cijfers heb, had ik dan wel ondernemer moeten worden?

- Ik heb geen idee of ik cijfers ooit ga begrijpen.

- Kan ik dit niet beter uitbesteden?

- Ik ben te druk om me in cijfers te verdiepen.

Let's go

Ik heb de studie HBO Bedrijfseconomie gedaan, ik ben meer dan 10 jaar ondernemer en heb honderden ondernemers geholpen met het krijgen van grip op cijfers.

En ook jou kan ik helpen!

Dit doe ik precies op de manier die je van mij gewend bent: praktisch en zonder moeilijke woorden. Mijn planner leert je PRECIES hoe jij grip op cijfers krijgt.

Mijn doel hierin is simpel:

 • Jou leren hoe je grip op cijfers krijgt, zodat jij kunt groeien met je onderneming.
 • Jou motiveren het gewoon te gaan DOEN. Niet twijfelen of afwachten, maar gewoon beginnen (dankzij de planner) om uiteindelijk grip op cijfers te krijgen.

Waarom uitstellen? Koop vandaag nog de winstplanner!

Klaar om eindelijk grip op cijfers te krijgen?

 • Winstplanner t.w.v. € 40
 • Korting op mijn volgende planner t.w.v. € 10
 • Excel-sheet Winstplan t.w.v. € 50
 • Praktische tips per mail t.w.v. € 150
 • Handige downloads t.w.v. € 25


Totaal € 275 maar nu € 30

Om deze reden wil je de winstplanner!

 • Om te groeien als ondernemer én als bedrijf
 • Een praktische agenda, met een businesscoach op papier
 • Meer winst, dankzij grip op cijfers
 • Meer structuur, inzicht en rust in je hoofd
 • Maakt grip krijgen op cijfers én ondernemen een stuk makkelijker

Dit vind je allemaal in de winstplanner:

De winstplanner heeft alles wat je nodig hebt om te groeien als ondernemer én als bedrijf. Het is een praktische agenda, met een businesscoach op papier inéén. Dit alles zorgt voor meer structuur, inzicht en rust in je hoofd.

Praktische weekagenda

Deze weekagenda is uniek! Hij is namelijk ingedeeld in 24-uur en heeft handige vierkante vakjes.

Deze vierkante vakjes achter een actie kan je op heel veel manieren gebruiken.

Bijvoorbeeld door:
- Afvinken van taken die je hebt gedaan

- Afvinken wanneer iemand heeft betaald

- Een vakje inkleuren om aan te geven hoe iets eerst was

- Een vakje inkleuren om het verschil tussen zakelijk/privé aan te duiden

- Iets een cijfer geven

- Enzovoort…

Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Daarnaast vul je je dagelijkse doelen in, je weekdoel, belangrijkste taken, evalueer je dagelijks hoe je je voelt en hoe productief je was. De vragen aan de linkerkant zijn er om je aan het denken te zetten en helpen je om grip op cijfers te krijgen.


Handige tools voor grip op cijfers

Tools zijn een essentieel onderdeel om grip op cijfers te krijgen. Zo vind je in de winstplanner een droombord, gouden basis, winstboom, tarieven omzetplan, kostenoverzicht, winstplan én realiteit, allemaal praktische tools om grip op cijfers te krijgen.

Alle tools zijn makkelijk te gebruiken, óók als je helemaal niets van cijfers snapt.Businesscoach op papier

Door zowel vooruit te kijken als achteraf te evalueren, kom je steeds beter achter wat wél en niet werkt. Daardoor worden je plannen en doelen steeds beter en makkelijker haalbaar. Daarnaast helpt deze planner je om focus te houden.

Focus is één van de belangrijkste dingen, naast het hebben van grip op cijfers, om écht succesvol te worden.


Praktisch in gebruik

De planner heeft een formaat van 17 x 24,5 cm. Dit is ongeveer tussen een A4 en A5 in. Hierdoor heb je voldoende schrijfruimte, maar past het ook makkelijk in je tas.

Door middel van een leeslint kom je makkelijk bij de juiste plek. Daarnaast is de winstplanner ongedateerd, zodat je hem op welk moment dan ook kunt gebruiken.


Ben je klaar om grip op cijfers te krijgen?

Susanne Blijleven-Bos

"Als je iets echt wilt, dan lukt het!" Hier ben ik van overtuigd. Daarnaast vind ik dat grip op cijfers hebben noodzakelijk is om succesvol te ondernemen. Je krijgt grip op cijfers door er dagelijks mee aan de slag te gaan én dat kan perfect met mijn winstplanner.

Voor wie is dit geschikt?

 • Startende ondernemers
 • Ondernemers die totaal geen grip hebben op cijfers
 • Ondernemers die willen groeien met hun onderneming

Antwoorden op veel gestelde vragen

Hoeveel kost de planner?

Je koopt de planner nu voor slechts € 29,95 (excl. btw en verzendkosten) in de presale (tot 1 november), daarna wordt de prijs € 39,95 (excl. btw en verzendkosten). Via iDEAL kan je de planner eenvoudig betalen. Daarnaast is de planner aftrekbaar van je winst en kan je de btw terugvragen.

Hoe weet ik of de planner iets voor mij is?

Dat weet je nooit helemaal zeker, maar ik geloof dat deze planner jou echt gaat helpen om te groeien met je onderneming. Bovendien, als je hem op de juiste manier gebruikt verdien je hem binnen no-time terug. Bovendien vind je nergens een goedkopere businesscoach dan met deze winstplanner.

Ik ben nog starter, is de planner wat voor mij?

Jazeker! Juist als je net begonnen bent is het fijn om direct grip op cijfers te hebben. Sterker nog, ik geloof dat je nog veel sneller groeit met je onderneming als je mijn planner goed gebruikt.

Is de planner aftrekbaar van mijn winst?

Ja, de planner is zakelijk aftrekbaar en zal dus je winst verlagen. Daarnaast mag je de btw terugvragen.

Wanneer ontvang ik de planner?

Uiterlijk begin november 2022 ontvang je de planner. Ruim op tijd voor 2023 dus. Zodra je de planner besteld hebt (vanaf november 2022) ontvang je hem binnen een week in huis en kan je meteen aan de slag.

Heb je boekhoudervaring nodig?

Nee, gelukkig niet, anders zou bijna niemand er wat aan hebben. De planner is zo opgesteld dat je deze zonder boekhoudkundige kennis kunt gebruiken. Wel is het belangrijk dat je je cijfers bijhoudt (of laat bijhouden door een boekhouder) in boekhoudsoftware, zodat je je cijfers makkelijk kunt invullen in de planner.

Wat als ik hem niet gebruik?

Allereerst zou dat natuurlijk superzonde zijn! Maar gelukkig is hij ongedateerd waardoor je hem ook kunt inzetten als goed voornemen voor volgend jaar 😊 Daarnaast kan je natuurlijk ook iemand anders er blij mee maken.

Is er ook een digitale versie?

Nee, want het is bewezen dat als je dingen opschrijft het veel beter blijft hangen. Dat is PRECIES de reden dat ik bewust heb gekozen voor een papieren planner. Uiteraard kan je wel een digitale agenda blijven gebruiken en daarnaast de planner dagelijks invult voor meer structuur en inzicht. “Wie schrijft, die blijft.”

"Een fysieke planner is achterhaald in een digitale wereld..."

Klopt. Zelf gebruik ik ook een digitale agenda én werk ik zoveel mogelijk digitaal, maar tegelijkertijd denk ik honderd keer beter op papier.

"Wie schrijft, die blijft."

Het is bewezen dat als je dingen opschrijft op papier je ze beter onthoudt. Bovendien doet het iets met je brein wanneer je je doelen zwart op wit ziet met je eigen handschrift. Daarnaast kan ik de afwisseling tussen computer en papier zeker aanraden.

Een fysieke planner gaat je - als je hem daadwerkelijk gebruikt - helpen aan meer structuur, inzicht en rust in je hoofd. Het zorgt ervoor dat je daadwerkelijk gaat groeien met je bedrijf, omdat je grip op cijfers hebt én focus houdt.

Wil jij groeien met je onderneming?

3 x bonussen waarom NU kopen

Presale

Dankzij de presale (tot 1 november) krijg je 25% korting.

BONUS

Je ontvangt mijn Excel-sheet Winstplan, waardoor de planner nog makkelijker is in te vullen

Handige downloads

Je ontvangt handige downloads, waardoor de planner nog makkelijker in gebruik is.

3 x 'Ja maar....."

“Ja, maar… ik heb niets met cijfers.”

Top! Dan weet ik zeker dat dit een perfecte planner voor je is. Op een praktische en begrijpelijke manier leer ik jou om grip op cijfers te krijgen. Doordat je de cijfers begint te begrijpen én snapt wat ze je vertellen, ga ja ze misschien zelfs leuk vinden.

“Ja, maar… ik kan niet plannen.”

Dan moet je juist een planner hebben. Dit is namelijk een perfecte tool om uiteindelijk wél goed te worden in plannen. Duizenden ondernemers maken er al succesvol gebruik van.

“Ja maar… ik heb al een planner.”

Fijn! Als die planner PRECIES is wat je zoekt, geef het mij dan direct door via (info@winstplanner.com). Hierdoor kan ik mijn winstplanner nog beter maken. Als er toch nog ‘dingetjes’ missen in de planner die je al hebt, is mijn praktische planner zeker het proberen waard.

De presale verloopt over...

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Al tientallen ondernemers gingen je voor. Koop jij hem ook?

48+
mensen gingen je voor

Waarom uitstellen? Koop vandaag nog de winstplanner!

Klaar om eindelijk grip op cijfers te krijgen?

 • Winstplanner t.w.v. € 40
 • Korting op mijn volgende planner t.w.v. € 10
 • Excel-sheet Winstplan t.w.v. € 50
 • Praktische tips per mail t.w.v. € 150
 • Handige downloads t.w.v. € 25


Totaal € 275 maar nu € 30

© Winstplanner 2022


info@winstplanner.com

KVK nummer: 27372765

BTW nummer: NL001563880B47