Ondernemersplan

Ondernemersplan

Samen werken aan jouw unieke ondernermersplan

Compleet ondernemersplan

Dit bestaat uit een bedrijfsrapport, winstplan en 12-wekenplan.

Financieel inzicht

Door middel van een winstplan die we samen opstellen.

Strategie bepalen

Op basis van een analyse en een winstplan.

€ 750,-
€ 597,-

Ondernemersplan

Het ondernemersplan bestaat uit:

  • Een persoonlijk bedrijfsrapport
  • Een winstplan
  • Een 12-wekenplan


Zodra je dit aanschaft krijg je nog diezelfde dag je persoonlijke bedrijfsrapport op basis van een complete strategische analyse. Vervolgens stuur jij mij je cijfers en maak ik alvast het eerste concept van het winstplan.


Dit alles gaan we bespreken en finetunen tijdens een meeting van drie uur. Na deze afspraak ga jij naar huis met een winstplan en een 12-wekenplan, zodat je precies weet wat je moet doen om jouw doelen te behalen.

Paard en winst

Ik help hippische ondernemers met inzicht te verkrijgen in hun onderneming, zodat ze kunnen leven van hun paardenpassie.

Ik geloof dat wanneer je écht wilt leven van je paardenpassie dat het jou zeker gaat lukken!

Ik doe er alles aan om je te helpen jouw paardendroom waar te maken. Doordat ik denk in mogelijkheden in plaats van problemen, zie ik vaak oplossingen waar jijzelf nog helemaal niet aan hebt gedacht. Iedereen heeft nu eenmaal een blinde vlek voor zijn onderneming en daardoor is sparren met iemand anders ontzettend waardevol.

Passie voor cijfers, paarden en ondernemen.

Uiteraard ben ik goed met cijfers, maar daarnaast snap ik ook jouw passie voor paarden. Ik heb al  mijn hele leven pony's en paarden en ben al meer dan 10 jaar hippisch ondernemer. Doordat ik naast mijn eigen bedrijf ook veel andere hippische ondernemers help, heb ik heel veel ervaring. Om die reden ben je bij mij aan het juiste adres om te sparren over jouw hippische onderneming. 

Hoe werkt het?

Schaf het ondernemersplan aan

100% tevredenheidsgarantie!


Ben je na onze meeting nog niet tevreden?
Laat het me weten en dan lossen we het op!Plan onze meeting

Zodra je het ondernemersplan hebt aangeschaft, kan je direct onze meeting inplannen.


Staan er geen opties voor je bij? Geen probleem! App me en we komen er samen uit.


Bereid je voor

Na aanschaf ontvang je een mail voor de ondernemersscan en welke gegevens ik nodig heb om het winstplan voor te bereiden.Bonus: ontvang een goedgevulde goodybag!

Om deze reden moet je het ondernemersplan kopen

Bewezen strategie

Voor het bedrijfsrapport werk ik met het MKB Canvas. Het MKB Canvas is een praktisch businessmodel van 9 pilaren waarop iedere succesvolle MKB-business is gebouwd. Het is een bewezen groeimethodiek waarmee je razendsnel de belangrijkste bottlenecks opspoort die de groei van je bedrijf belemmeren en je in staat stelt om verbeteringen aan te brengen.

Specialisatie paardensector

Omdat ik zelf hippisch ondernemer ben, snap ik jou als geen ander.

Heb je vragen zoals: “Welk tarief is gebruikelijk als instructeur?”, dan heb ik direct een passend antwoord. Daarnaast hoef je mij nooit vaktermen uit te leggen.

Mijn financiële kennis als boekhouder voor de paardensector, plus mijn hippische ondernemerservaring maken mij de ideale sparringpartner.

Winstplan

Een winstplan is een financieel plan voor het komende jaar, waarmee je financieel inzicht krijgt. Kortom, je weet precies wat er moet gebeuren om jouw persoonlijke, financiële doelen te behalen. Daarnaast weet je precies hoeveel geld je uit je onderneming mag halen als salaris en hoeveel belasting je moet betalen.

12-weken plan

Op basis van jouw winstplan, jouw doelen en het persoonlijke bedrijfsrapport, stellen we samen een 12-weken plan op. Zo weet jij precies welke acties jij moet gaan nemen om je doel te bereiken. Daarnaast krijg je mijn template, zodat je dit het hele jaar door kan toepassen.

Ik werk met 12-weken plannen, zodat je wél de druk voelt om aan de slag te gaan, maar ook voldoende tijd hebt om daadwerkelijk je doel te bereiken.

Overtuigd? Schaf vandaag nog het ondernemersplan aan!