Ondernemersplan

Live 1-op-1 dag

Compleet ondernemersplan

Dit bestaat uit een bedrijfsrapport en een 12-wekenplan.

Inzicht

Tijdens onze strategiesessie kom jij erachter wat je nu echt wilt.

Strategie bepalen

Op basis van een analyse, onze strategiesessie en een praktisch toepasbaar 12-wekenplan.

€ 997,-
€ 750,-

Samen werken we een dag aan jouw persoonlijke ondernemersplan. Deze bestaat uit:


  • Een persoonlijk bedrijfsrapport
  • Een live strategiesessie
  • Een 12-wekenplan


Zodra je dit aanschaft krijg je nog diezelfde dag je persoonlijke bedrijfsrapport op basis van een complete strategische analyse.


Dit alles gaan we bespreken en finetunen tijdens een live-dag van 10:00 tot 16:00 inclusief lekkere lunch. Na deze afspraak ga jij naar huis met een 12-wekenplan, zodat je precies weet wat je moet doen om jouw doelen te behalen.


BONUS: ontvang een goedgevulde goodybag!

Ik help hippische ondernemers met inzicht te verkrijgen in hun onderneming, zodat ze kunnen leven van hun paardenpassie.

Ik geloof dat wanneer je écht wilt leven van je paardenpassie dat het jou zeker gaat lukken!

Ik doe er alles aan om je te helpen jouw paardendroom waar te maken. Doordat ik denk in mogelijkheden in plaats van problemen, zie ik vaak oplossingen waar jijzelf nog helemaal niet aan hebt gedacht. Iedereen heeft nu eenmaal een blinde vlek voor zijn onderneming en daardoor is sparren met iemand anders ontzettend waardevol.

Passie voor cijfers, paarden en ondernemen.

Uiteraard ben ik goed met cijfers, maar daarnaast snap ik ook jouw passie voor paarden. Ik heb al  mijn hele leven pony's en paarden en ben al meer dan 10 jaar hippisch ondernemer. Doordat ik naast mijn eigen bedrijf ook veel andere hippische ondernemers help, heb ik heel veel ervaring. Om die reden ben je bij mij aan het juiste adres om te sparren over jouw hippische onderneming. 

Schaf het ondernemersplan aan

100% tevredenheidsgarantie!


Ben je na onze meeting nog niet tevreden?
Laat het me weten en dan lossen we het op!Plan onze meeting

Zodra je het ondernemersplan hebt aangeschaft, kan je direct onze meeting inplannen.


Staan er geen opties voor je bij? Geen probleem! App me en we komen er samen uit.


Bereid je voor

Na aanschaf ontvang je een mail voor de ondernemersscan.Voor het bedrijfsrapport werk ik met het MKB Canvas. Het MKB Canvas is een praktisch businessmodel van 9 pilaren waarop iedere succesvolle MKB-business is gebouwd. Het is een bewezen groeimethodiek waarmee je razendsnel de belangrijkste bottlenecks opspoort die de groei van je bedrijf belemmeren en je in staat stelt om verbeteringen aan te brengen.

Omdat ik zelf hippisch ondernemer ben, snap ik jou als geen ander.

Heb je vragen zoals: “Welk tarief is gebruikelijk als instructeur?”, dan heb ik direct een passend antwoord. Daarnaast hoef je mij nooit vaktermen uit te leggen.

Mijn financiële kennis als boekhouder voor de paardensector, plus mijn hippische ondernemerservaring maken mij de ideale sparringpartner.

Tijdens onze strategiesessie kom jij erachter wat je nu echt wilt. Dit wordt gedaan via de volgende stappen:

  1. Wat wil je bereiken?
  2. Waar sta je nu?
  3. Hoe kom je bij je doel?

Aan het einde van de dag ga jij naar huis met een praktisch 12-wekenplan waarmee jij je persoonlijke ondernemersdroom gaat waarmaken!

Op basis van jouw doelen en het persoonlijke bedrijfsrapport, stellen we samen een 12-weken plan op. Zo weet jij precies welke acties jij moet gaan nemen om je doel te bereiken. Daarnaast krijg je mijn template, zodat je dit het hele jaar door kan toepassen.

Ik werk met 12-weken plannen, zodat je wél de druk voelt om aan de slag te gaan, maar ook voldoende tijd hebt om daadwerkelijk je doel te bereiken.