Online training paard en winst - Nooit meer belastingstress

Nooit meer belastingstress

“Ik wil nooit meer belastingstress…”

Je ontkomt er als ondernemer niet aan: belastingaangiften. Hoe fijn zou het zijn als je precies weet wat je kunt verwachten? Dat je weet hoeveel je moet betalen én dit ook makkelijk kunt betalen. Tel hierbij op dat je bekend bent met alle belastingvoordelen, waardoor je nooit meer te veel belasting betaalt én boetes voorkomt. Waarom zou je deze training niet meteen aanschaffen en belastingstress én te veel belasting betalen voorkomen?

En daar komen de twijfels

- Iedereen zegt wat anders. Wat is nu waar?

- Ik heb geen idee of ik belastingaangiften ooit ga begrijpen.

- Kan ik dit niet beter uitbesteden?

- Ik ben te druk om mijzelf in belastingaangiften te verdiepen.

- Als ik dit al niet snap, had ik dan wel ondernemer moeten worden?

Ik heb de studie HBO Bedrijfseconomie gedaan, ik ben meer dan 10 jaar ondernemer en heb honderden ondernemers geholpen met hun belastingaangiften.

En ook jou kan ik helpen!

Dit doe ik precies op de manier die je van mij gewend bent: praktisch en zonder moeilijke woorden. Mijn online training leert je PRECIES hoe jij nooit meer belastingstress ervaart.
Mijn doel hierin is simpel:

 • Jou leren hoeveel belasting je moet betalen, zodat jij altijd voldoende geld apart
  hebt gezet.
 • Jou motiveren het gewoon te gaan DOEN. Niet twijfelen of afwachten, maar gewoon beginnen (dankzij de online training) om uiteindelijk nooit meer wakker te liggen over het betalen van je belastingen.
Ook hoef je geen koopstress te ervaren, want je ontvangt het volledige bedrag terug wanneer de training toch niets voor je is.

Wat krijg je:


 • Online video’s vol tips, ongeveer 2,5 uur in totaal t.w.v. € 299
 • Toegang zolang de training bestaat + alle updates t.w.v. € 100


Totaal € 399, nu voor maar € 97

Plus een goede nachtrust en díe is natuurlijk onbetaalbaar!


 • Je ligt nooit meer wakker van het betalen van je belastingen
 • Te veel belasting betalen is verleden tijd
 • Er staat altijd voldoende geld op je rekening voor de Belastingdienst
 • De kennis die je nu leert, blijft de rest van je leven waardevol
 • Je voorkomt belastingboetes
De training heeft alles wat je nodig hebt om belastingstress te voorkomen. In meer dan 26 video’s leg ik je alles uit over de belastingaangiften in begrijpelijke taal. Ook leer ik jou hoeveel geld je apart moet zetten. Alles om uiteindelijk nooit meer belastingstress te ervaren.
Na deze module weet je precies welke soorten belastingen je moet betalen en begrijp je waarom belasting betalen helemaal niet erg is.
Na deze module weet je of je je wel of niet moet aanmelden voor de KOR, hoeveel BTW je moet rekenen en hoe je je btw-aangifte doet.
Na deze module weet je hoe je je aangifte inkomstenbelasting moet doen en hoe je nooit meer te veel belasting betaalt.

Na deze module weet je alles over salaris betalen vanuit jouw onderneming. Je weet precies hoeveel salaris je aan jezelf kan betalen en hoe het zit met de belastingen.

Na deze module heb je altijd voldoende geld apart staan voor de Belastingdienst. Je hoeft dus nooit meer bang te zijn voor de blauwe envelop.
Susanne Blijleven-Bos
 • De startende ondernemer: je bent net ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en nu is het tijd voor de belastingaangiften.
 • Je bent al een tijdje bezig, maar je ervaart nog steeds belastingstress.
 • De leergierige ondernemer: je besteedt je belastingaangiften uit, maar je wilt wel weten of het allemaal goed gaat.

Je koopt de planner nu voor slechts € 97,- (excl. btw en verzendkosten). Via iDEAL kan je de training eenvoudig betalen. Daarnaast is de planner aftrekbaar van je winst en kan je de btw terugvragen.

Ja, de planner is zakelijk aftrekbaar en zal je winst dus verlagen. Daarnaast mag je de btw terugvragen.
Jazeker! Juist als je net begonnen bent is het fijn om een goede basis te hebben. Veel ondernemers betalen minder belasting na het volgen van deze training.
Zodra jij de training hebt aangeschaft, ontvang je een mail met de factuur en de inlog van jouw account. Met dat account heb je direct toegang tot de training en kan je aan de slag!
Nee dat maakt niks uit, je bent niet de enige die er niks van snapt. Na deze training zal je het wel snappen.
Als je alle filmpjes kijkt ben je ongeveer 2,5 uur bezig met het kijken. Daarnaast kost het invullen van de werkboeken nog tijd, maar dit is afhankelijk van je eigen snelheid.
Je krijgt toegang tot de training zolang deze online staat. Zo kun je alles geheel in je eigen tempo doen.
Jazeker, de dingen die je in de training leert gaan over de belastingaangiften. Ook wanneer jij niet zelf je aangifte opstelt, ben je nog wel verantwoordelijk voor jouw aangifte. Het is dan ook wel fijn om te weten wat jouw boekhouder, accountant of belastingadviseur doet. Als hij/zij een foutje maakt, dan kan jij dat foutje na het volgen van deze training vinden. Daarnaast weet je ook waarop je akkoord geeft in plaats van dat je blind op hem/haar vertrouwt. Ook wel zo fijn.

Klopt. Belastingen zijn ingewikkeld, maar met alles wat ik jou leer in mijn training komt het zeker goed. Daarnaast is mijn training makkelijk door iedereen te volgen, omdat ik alles op een zeer begrijpelijke manier uitleg, zonder moeilijke termen.

 In deze training leer ik je alle belastingregels die je moet kennen. Zo ben ik er zeker van dat jij een goede aangifte opstelt en dat jij niet meer wakker ligt van de stress.

 Ik ga je leren waar je gedurende je hele ondernemende leven profijt van zult hebben. Je kunt jezelf beter afvragen waarom je dit niet zou willen leren. Ik ben er namelijk van overtuigd dat jij dankzij deze training nooit meer wakker ligt van de Belastingdienst en precies weet hoe jij geld kunt besparen.

Je koopt de training nu voor een bizar lage prijs. Ik doe dit omdat ik belastingstress wil voorkomen. Doe hier vooral je voordeel mee!
Na deze training weet je precies welke belastingvoordelen voor jou gelden en hoe je belastingboetes voorkomt.
Ik leer je hoeveel geld je apart moet leggen voor de Belastingdienst. Hierdoor ben je nooit meer bang voor die blauwe envelop.

"Ja, maar… ik snap toch niks van belastingen."
Top! Dan weet ik zeker dat je van deze training heel veel gaat leren. Ik leg je namelijk alles uit wat je moet weten. En dat allemaal in makkelijk en begrijpelijk Nederlands.

"Ja, maar… mijn boekhoudprogramma doet dat voor mij."
Het klopt dat een boekhoudprogramma een ingevulde template laat zien van de aangifte. Alleen betekent het nog niet dat dat goed is. De software houdt de informatie aan die jij hebt ingevuld. En dat is precies waar het fout gaat bij de meeste ondernemers. Die informatie bevat fouten en die komen dan ook direct in de btw-aangifte te staan. Superzonde…

"Ja, maar… hier heb ik een boekhouder/fiscalist voor."
Wat goed! Helaas ben jij te allen tijde zelf verantwoordelijk voor je aangifte. Daarom is het des te belangrijker dat je snapt wat jouw boekhouder/fiscalist heeft gedaan, zodat je ook weet dat het klopt.

41+
mensen gingen je voor

Waarom uitstellen? Koop vandaag nog de training!

Ook hoef je geen koopstress te ervaren, want je ontvangt het volledige bedrag terug wanneer de training toch niets voor je is.

Wat krijg je:


 • Online video’s vol tips, ongeveer 2,5 uur in totaal t.w.v. € 299
 • Toegang zolang de training bestaat + alle updates t.w.v. € 100


Totaal € 399, nu voor maar € 97

Plus een goede nachtrust en díe is natuurlijk onbetaalbaar!