Boek

Het boek: Paard en Winst - Administratie op orde

Een compleet en begrijpelijk handboek boordevol praktische tips en praktijkvoorbeelden voor hippische ondernemers om hun administratie op orde te krijgen.

200+

boeken verkocht!

Wendy Plomp

Waalsehoeve

Equine Business Babes

Een aanwinst voor elke hippische ondernemer!

De eenvoud, goede tips en prettige schrijfstijl van Susanne maken dit boek een aanwinst voor elke hippische ondernemer.

Over het boek

Als hippische ondernemer krijg je te maken met de noodzakelijke administratie. Uitbesteden is vaak prijzig en het zelf doen kost irritant veel tijd. Help! Was er maar één compleet handboek om je administratie op orde te krijgen... Dat is mijn boek Paard en Winst - Administratie op orde!


Administratie op orde helpt je als je nog moet beginnen, net gestart of al een tijdje onderweg bent. Susanne Blijleven-Bos schept onderling in je chaos en biedt je drie essentiële onderwerpen:

-De basis van elke hippische ondernemer

-Hoe je jouw boekhouding op orde krijgt

-De belangrijkste belastingregels

Kortom: een compleet en begrijpelijk handboek boordevol praktische tips en praktijkvoorbeelden,


Susanne Blijleven-Bos (1988) is hippisch ondernemer en boekhouder. Zij helpt ander hippische ondernemers om grip op cijfers te krijgen, zodat ze meer winst maken. Wie Susanne is? Ze heeft een passie voor ondernemen, cijfers en paarden, is toegankelijk, praktisch en een realistische optimist. Als je iets écht wilt, dan lukt het!

  • Je hippische onderneming goed neerzetten.
  • Je administratie op orde krijgen.
  • Snel en slim je boekhouding doen.
  • Helder uitleg over belastingregels voor hippische ondernemers.
  • Belasting betalen wordt een feestje.
  1. Nooit meer risicovol ondernemen.
  2. Je administratie is geen chaos meer.
  3. Nooit meer te veel kwijt zijn aan je boekhouding.
  4. Betaal nooit meer te veel belasting.
  5. Nooit meer belastingstress.

Wil je het boek hebben?

Bestel het boek


De kosten zijn € 39,95 exclusief verzendkosten.

Ontvang hem zo snel mogelijk


Het boek heb je binnen een week in huis,..


Veel leesplezier

Dankzij dit boek krijg je niet alleen je administratie op orde, maar maak je ook meer winst.

Wat andere lezers zeggen...

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Annika Rettig - Clickhorse Marketing
Susanne maakt ingewikkelde dingen makkelijk. Zonder standaard boekhoudertaal legt ze de regels uit en helpt ze ondernemers hands-on hun administratie op orde te hebben enmeer winst te maken. Ze denkt goed met je mee en is vrijwel altijd bereikbaar voor aanvullende vragen.
Ms. Nameless
Add Your Stars
Daphne Lie - D-Ly Boekhoudacademie
Wat een tof boek over boekhouden en belastingen voor hippische ondernemers heeft Susanne geschreven. Als boekhouder, groot paardenliefhebster, maar zelf ook hippische ondernemer weet ze heel duidelijk waar ze het over heeft. In het boek wordt heldere uitleg afgewisseld met opdrachten waardoor je aan het denken gezet wordt. Praktisch, leerzaam en ook nog eens leuk om te lezen. Een must-read voor iedereen die met het werken met paarden zijn of haar vak wil maken of al heeft gemaakt.
Ms. Nameless
Add Your Stars
Jeroen Bakker - Jeroen Bakker Dressage
Voor een beginnend ondernemer zoals ik is dit boek de ultieme uitkomst! De simpele wijze en vrolijke toon waarop normaliter droge onderwerpen worden beschreven maakt de leesbaar- en begrijpelijkheid top!

In de hippische sector gelden veel verschillende regels -bijvoorbeeld wat betreft btw tarieven- en dit boek zet alles op rijtje, zodat je dat ook mentaal kunt doen;-)Je merkt dat Susanne een paardenvrouw is omdat ze aan alle vraagstukken waar je met een hippische onderneming tegenaan loopt heeft gedacht. Mijn boekhouding is vanwege de opdrachten veel overzichtelijk geworden, en ik raad iedere hippische ondernemer dan ook aan om dit boek te lezen!

Ms. Nameless
Add Your Stars

Liever een e-book?